Idee

vineri, 9 iulie 2010

10 comentarii:

tst oproprio spunea...

În capul meu, sub bolta ţestei, se află un omuleţ care seamănă perfect cu mine: are aceleaşi trăsături, se îmbracă la fel. Ce face el, fac şi eu. Când el mănâncă, eu mănânc. Când el doarme şi visează, eu dorm şi visez exact aceleaşi vise. Când el mişcă mâna dreaptă, o mişc şi eu pe a mea. Pentru că el e păpuşarul meu. Dar bolta cerului nu este decât ţeasta unui copil uriaş, care şi el seamănă perfect cu mine: are aceleaşi trăsături, se îmbracă exact la fel. Ce fac eu, face şi el. Când eu mănânc, el mănâncă. Când eu dorm şi visez, el doarme şi visează exact acelaşi vis. Pentru ca el sa mişte mâna dreaptă, este de-ajuns să mişc mâna dreaptă. Pentru că eu sunt păpuşarul lui. (…) Dar în păpuşarul meu există alt păpuşar, care stă în ţeasta lui şi seamănă perfect cu mine, iar în el altul şi mai mic şi tot aşa, la nesfârşit. Iar păpuşa mea mânuieşte o altă păpuşă, mult mai mare, în a cărei ţeastă trăieşte şi care mânuieşte şi ea altă păpuşă, şi tot astfel, la nesfârşit. Lumea lor e la fel ca lumea noastră. Eu însumi nu ştiu care din acest şir sunt

raza de soare spunea...

Ori superba imagine...

raza de soare spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Sunt aia din Vama Veche, care se joaca cu focul?

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Ash spunea...

Am mai intalnit poze cu acest tip de grafitti.Sper ca nu ma insel,si ca este grafitti.Insa desi nu este ceva nou,de fiecare data cand reintalnesc felul asta de arta ma opresc pentru cateva secunde intrebandu-ma cate surprize ne mai pregateste arta.

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Łukasz Klimczyk spunea...

Heheh i like it ;)

Łukasz Klimczyk spunea...

Check out my blog later ;)

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate